Илиан Коджахристов

CEO

Илиан се запалва по модата още на 14, като тогава се интересува главно от кецове. На 19 вече има няколко профила в социалните мрежи, през които препродава аутлет и втора употреба дрехи. Той минава през структурите на Adidas и Econt, като от близо 2 години развива собствен магазин и бранд за дрехи.

Симо Александров

CTO

Симо се занимава с програмиране от 2012. Има няколко създадени приложения и е носител на много награди от отборни конкурси и събития за програмиране заедно с Любо. Част е от Delirium Products.

Любо Любчев

COO

Любо също се занимава с програмиране от малък, първите му стъпки са през 2014. С над 20 спечелени отборни състезания със Симо, заедно развиват 2 продукта в рамките на 3 години, единият в сферата на ресторантьорството, а другият спомага за дигитализацията на касовите бележки. Освен част от Delirium Products, той има и бранд за дрехи.

Защо ние

В началото на 2021 година си поставихме цел да превърнам една идея от 2019 година в реалност. С няколко години опит в управляването на брандове за дрехи, препродаването на дрехи втора употреба и развитието на модната култура в България, решихме че е време да създадем приложение, в което да обединим всичко това. Push Marketplace е модна общност, в което можеш да откриваш, продаваш и купуваш дрехи, обувки и аксесоари.